perjantai 14. lokakuuta 2016

Syys hämärä...

Aattelin kirjoittaa teille itselleni tärkeästä ja käytännöllisestä aiheesta , heijastimista ! kun aijotte lähteä maastoon 5 jälkeen niin miettikkää että laitatteko muutamat heijastimet ja heijastinliivin johon menee pari minuuttia , vai menette ilman? Silloin autoilijat näkee teidät vasta 50M päästä! Lisäksi tähän jos joku sanoo "Me mennään vaan metässä ja hiekka teilla jossa ei paljon ole autoja:)" .Ei ehkä autoja mutta hirviä niin myös hirvestäjiä! Silloin hervestäjätkin näkevät teidän liikkuvan metässä tai sillä hiekka tiellä . Tai sitten ovat ne jotka sanoo " No hyi en todellakaa laita heijastinliiviä tääl on viäl valoisaa!" , kun lenkkin jälkeen joko sinulle tai hevoselle taikka jopa molemmille ja autoilijalle on käynyt jotain vain ja ainoastaan sentaki kun teillä ei ollut heijastimen heijastinta koska" se ei näytä hyvältä", " Tää on liia iso , mä näytän iha urpolta" , " Kyllä ne autoilijat näkee mun valkosen hepon!". Otan tähän muutaman esimerkki kuvan joptta kaikki ymmärtäisi heijastimien käytön tärkeyden !









 





 Jos joku tulee sanomaan vielä tämän jälkeen " no muuten käytämme utta ei ole ponille kokoja heijastin tavaroista tai rahaa niin paljon!". Katsotaanpa mitä Weljeltä löytyy ! Päässä Weljellä on timantti otsapanta joka sattumoisiin kiiltää, käsiheijastin otsatukassa ja  deltassa aivan normaali heijastin joka heiluu silloin kun kävelemme niin autoilijat ottaa enemmän huomiota! sitten lopuksi ainoa oikea hevosheijastin tavara eli heijastin rinta remmi joka on kokoa Full! sivulle mentäessä selässä on XL kokoinen heijastinliivi, sivulta näkyy rintaremmiä ja deltassa kiinni oleva heijastin , myös hieman heijastinliiviä joka on hännässä! Entä sitten takaanta päin? Takaanta näkyy heijastinliivi joka on jännässä ja erillinen heijastin joka heiluu kun on häntäremmissä kiinni, hieman myös näkyy selässä olevaa heijastinliiviä!

jos vielä mietitte että laitetaanko heijastimet vai ei niin muista tämä postaus! kiitos ei mulla ja Weljellä muuta asiaa !


Sanokaa mielipidettä postauksesta ja ottakaa kantaa lyhyesti kommenteihin postauksen aiheesta :)

2 kommenttia: